Year End Sale 2022
Year End Sale 2022 on OSHA 10-Hour & 30-Hour Online Training CLICK HERE

Electrical Arc Flash Awareness - International (Dutch)

Electrical Arc Flash Awareness - International (Dutch)

Stel je voor dat de apparatuur in jouw omgeving niet meer werkt. Een medewerker opent de schakelkast om een ​​stroomonderbreker te resetten. Plots is er een explosie die zo heet is als de zon! De intense hitte tot 35.000 graden Fahrenheit (of 19.000 graden Celsius) verandert het koper uit de schakelkast in vloeistof en vervolgens in damp. Kleding verbrandt in een oogwenk en metaal en synthetisch materiaal versmelten met de huid. Een krachtige explosie doet je versteld staan ​​en doet je trommelvliezen onmiddellijk scheuren. U hebt zojuist een vlamboog meegemaakt, die, zoals afgebeeld, een onderdeel van gesmolten metaal, ontstekingsgevaar en een vlamboog omvat. Zoals u zich kunt voorstellen, overleven de meeste slachtoffers een dergelijke blootstelling niet. Als ze dat doen, lijden ze de rest van hun leven aan pijnlijke verwondingen en operaties. Deze training biedt informatie over veiligheidsbewustzijn over elektrische panelen en elektrische systemen voor die "niet-gekwalificeerde" werknemers die in de buurt van deze elektrische gevaren kunnen werken. Een niet-gekwalificeerde werknemer is iemand die NIET gekwalificeerd is als elektricien of om routine-elektrische werkzaamheden uit te voeren. Deze bewustmakingsinformatie wordt ook verstrekt om u te helpen een incident als de zojuist beschreven vlamboog te vermijden. Door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en de terminologie en risico's te begrijpen, kunnen u en uw collega's een dodelijk gevaar vermijden dat niet kan worden gezien of gehoord ... totdat het te laat is.

PRICE
$ 14.95
DURATION
14 min
LANGUAGE
Dutch
CEU
CEU 0.0
SKU
SKU-2202
Bullet Points Green Tick Complete Online Bullet Points Green Tick Completion Certificate Bullet Points Green Tick Job Aid (Study guide)
ENROLL NOW

Course Outline

Electrical Arc Flash Awareness - International (Dutch)

  • 1. Invoering    

  • 2. Definitie    

  • 3. Oorzaken van letsel    

  • 4. Veilige werkmethoden en voorzorgsmaatregelen    

  • 5. Overzicht    

Learning Objectives

Electrical Arc Flash Awareness - International (Dutch)

  • Herken de betekenis van het gevaar van vlambogen.
  • Definieer boogflits.
  • Herinner veelvoorkomende oorzaken van letsel.
  • Identificeer algemene voorzorgsmaatregelen en veilige werkmethoden met betrekking tot het gevaar van vlambogen: persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), labels en grenzen.

Our Reviews

View All

Electrical Arc Flash Awareness - International (Dutch)

ENROLL NOW $14.95
Customer Reviews